.Cards&more

Hello loves,

Ben jij ook zo iemand die altijd naar die leuke kleine hebbedingetjes grijpt? Ja hoor, ik ben ‘guilty’! Elke dag schieten er wel een paar leuke ideetjes door mijn hoofd voor mijn blog of mijn social media. En die wil ik natuurlijk het liefst niet kwijt. Daarom heb ik meer en meer nood aan goede (én leuke) manieren om deze te bewaren. De zoektocht kon dus beginnen! Maar die was al snel over na een kijkje te nemen in de toffe webshop  van Cards&More! En ik vond er méér dan enkel en alleen mijn leuke blocnote…

Elise is het lieve en creatieve gezicht achter deze fijne webshop. Van kaartjes & blocnotes tot posters… Zij ontwerpt zelf al haar productjes en dat kan ik enkel en alleen maar waarderen! De originele designs zijn modern, strak en clean met een leuke toets erbij. Ik kan mezelf er volledig in terug vinden.

 

IMG_2154_2

.Blocnote

Dit leuke blocnote-je was direct aan mijn winkelwagentje toegevoegd. Hier kan ik al mijn ideetjes in neerpennen de hele dag door! (en ook de boodschappen die ik vroeger wèl eens vergat)

IMG_2119_2_23,95 euro

.Kaartjes

Deze plezante kaartjes kon ik zeker niet laten liggen. Het was moeilijk kiezen maar deze 2 zijn toch wel mijn favoriet. De cadeauzakjes zijn ook te bestellen en hier passen alle kaartjes perfect in. En… bij mij zijn het echt wél crazy plants, en niet de crazy lady *knipoog*.

IMG_2149_2_2IMG_21371,5 euro per kaartje en 2 euro voor 5 cadeauzakjes

Alles was heel mooi ingepakt en de levering supersnel. De kaartjes en de blocnote zijn van een heel goede kwaliteit, dat zie je en voel je direct. Tiptop in orde! That’s how I like it! Aarzel niet en neem zeker een kijkje op de website, Instagram of Facebook van Cards&more. Altijd wel iets leuks en origineels te vinden voor een klein prijsje!

logo_large

Ik wens jullie nog heel veel shop-plezier! ♥

Lots of love and hugs,

naamlogo

 

 

Follow me on  logo_2x

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s