.Maybelline Total Temptation

Hello loves,

Tested! Heel binnenkort pakt Maybelline uit met een nieuwe mascara… Total Temptation. Natuurlijk was ik super blij dat ik deze mocht uittesten want ik ben een echte make-up addict! Mascara is een belangrijk onderdeel van mijn make-up routine en geeft mijn ogen die final touch. Ik ben altijd op zoek naar een goede mascara die al mijn wimpers kan kleuren, meer volume geeft en niet uitloopt.

De Total Temptation belooft een dekking van de wortel tot het puntje van je wimpers en een volume op maat. Je kunt de volume zoveel opbouwen zoals jezelf wilt. Dit alles door het nieuwe borsteltje met soepele haartjes en een lichte volume gevende formule… met als extraatje… kokosnootextract voor een lekker geurtje! (lees verder onder de foto)

IMG_3414

.De verpakking

Het oog wil ook wat en zoals jullie weten ‘I’m a real sucker for packaging‘! Alles wat maar  nude of licht roze is, trekt steevast mijn aandacht. En laat dit nu juist de kleur zijn van deze mascara. Het is een lichte verpakking en is daardoor ook gemakkelijk te gebruiken. Die licht roze tube staat zelfs nog mooi tussen al mijn andere make-up collecties. It’s a win-win!

IMG_3550_2

.Het borsteltje

Mayebelline heeft gewerkt aan een nieuw borsteltje met soepele haartjes en dat merk je. Mijn wimpers worden mooi één voor één van wortel tot puntje gekleurd. Normaal ga ik steevast voor een siliconen-borsteltje maar dit borsteltje met fijne haartjes heeft mij aangenaam verrast.

img_3481_2-e1513613357643.jpg

.De formule

Een andere belangrijke factor is natuurlijk de formule. Ik heb al vele mascara’s gehad die na een paar uur begon uit te lopen op de huid onder mijn onderste wimpers. Dat is voor mij een absolute no-no. Ook hierin slaagt Total Temptation de test! I like!

IMG_3554_2

Conclusie? ik ben zeer aangenaam verrast door deze ‘drugstore‘ mascara. Het geeft mijn wimpers lengte en volume en blijft mooi zitten de hele dag. Ook al ruik ik niet standaard aan mijn mascara (wink 😉 )… het kokosnootgeurtje is wel een heel leuk extraatje.

IMG_3511_3

Weldra verkrijgbaar in ‘Het kruidvat’. Test jij deze binnenkort ook uit? ♥

Schermafbeelding 2017-12-17 om 20.41.18

Lots of love and hugs,

naamlogo

 

Don’t miss any of my updates, follow me on   logo_2x and my social media ♥

Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.45.49Schermafbeelding 2017-03-19 om 19.02.35Schermafbeelding 2017-12-03 om 12.46.54 Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.51.02

 

2 gedachten over “.Maybelline Total Temptation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s