.Plump lips with ‘Invest in yourself’

Hello loves,

Je lippen verzorgen is toch wel iets wat ik durf te vergeten… het lijkt een detail maar het is een belangrijk aspect van je gezicht. Mooie verzorgde lippen zorgen ervoor dat je lipstick ook beter blijft zitten en maakt je look af. Via de social media-shop ‘Invest in yourself‘ heb ik een gloss mogen ontdekken die niet alleen je lippen verzorgt maar ook ervoor zorgt dat ze mooi ‘geplumpt’ worden!

IMG_5026_2Ilona en Julie zijn de gepassioneerde meiden achter de (social media -) webshop vol met uitzonderlijke schoonheidsproducten. ‘Natuurlijke schoonheid boven alles’ is niet voor niets hun motto. Die mag gezien worden én het maximum uit natuurlijke schoonheid halen is een verhaal waar zij 100% achter staan. Daaruit is ‘Invest in yourself’ ontstaan. En heb je zelf die passie en wil je ook meewerken en advies geven, dan kan dit zelfs! Fantastisch toch?

Ik heb van mezelf wel redelijk dunne lippen, vooral mijn bovenlip, en daarom ben ik super enthousiast om de contouring lip gloss van NU Colour uit te testen. Door omstandigheden heb ik ook wat velletjes en barstjes momenteel. Hoog tijd dus om die probleemzone aan te pakken! (en stiekem droomt bijna elke vrouw van mooie vollere lippen, toch?)

IMG_5039_2

Deze contouring gloss is een ultraglanzende, lang houdende lipgloss met oligopeptiden om de lippen te definiëren. Het omlijnt de lippen, beginnend bij de cupidoboog. Het zou klinisch bewezen zijn dat deze peptiden de collageenproductie stimuleren, wat resulteert in vollere ‘geplumpte’ lippen. Nu Colour belooft met deze lipgloss vollere, goedgevormde, jeugdig ogende lippen in slechts 28 dagen. Op hun website lees ik hoopvolle kenmerken:

  • Omlijnt de lippen, geeft ze vorm en definitie.
  • Stimuleert de collageenproductie in het lipweefsel voor voller ogende lippen.
  • Geeft een ultralang houdende glans.
  • Verschaft antioxidatieve bescherming voor jeugdiger ogende lippen.

Je kan deze lipgloss krijgen in verschillende kleurtjes maar ook gewoon doorschijnend. Deze laatste heb ik uitgetest! De gloss is heel glossy (yay!) en blijft heel goed en lang zitten (wat ook betekent dat er soms wel eens een haartje op je lippen blijft plakken net zoals bij de meeste glosjes natuurlijk). Wat ik bij andere ‘plumpers’ ervaar is een tintelend gevoel op mijn lippen als ik ze aanbreng. Deze gloss heeft dit, naar mijn belevenis, niet. Voor mij toch een pluspunt! Om een optimaal resultaat te krijgen, moet je deze gloss een drietal keer per dag aanbrengen op de lippen.

IMG_5070_2Na een kleine 2 weekjes testen, merk ik al een verschil in mijn lippen. Ze voelen voller aan en mijn barstjes en velletjes zijn verdwenen. Ik mag natuurlijk niet verwachten dat ik de volle lippen van bijvoorbeeld een Angelina Jolie ga krijgen met gewoon een glosje. Het verschil met mijn lippen is natuurlijk veel te groot en dit resultaat kun je alleen krijgen met lipfillers of dergelijke. Daarom vind ik het ook belangrijk om deze verwachting zeker even bij te stellen. Hieronder zie je het verschil!

Deze blogpost is tot stand gebracht in samenwerking met Schermafbeelding 2018-03-13 om 20.34.33 .

*Alle gedachten en meningen zijn van mezelf. Ik werk enkel met merken waar ik zelf van hou.

Lots of love and hugs,

naamlogo

 

Don’t miss any of my updates, follow me on   logo_2x and my social media ♥

Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.45.49Schermafbeelding 2017-03-19 om 19.02.35Schermafbeelding 2017-12-03 om 12.46.54 Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.51.02

 

2 gedachten over “.Plump lips with ‘Invest in yourself’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s