.How I keep motivated

Hello loves,

Het is niet altijd even gemakkelijk om gemotiveerd te blijven… in wat dan ook. Vaak worden we zelfs gedemotiveerd door allerhande zaken die gebeuren of gewoonweg niet gebeuren. Het gaat niet altijd zoals we zelf willen en daardoor kunnen we onze focus verliezen.

Mettertijd ben ik meer en meer aan het zoeken naar de manier om mijn motivatie te behouden en te zoeken naar datgene wat mij vreugde biedt en wat mij energie geeft. Ik ben er nog lang niet maar sommige zaken helpen me om dat doel te geraken en die wil ik graag met jullie delen.

.Doe wat je leuk vindt

Dit vind ik heel belangrijk. Zoek naar datgene of diegenen dat jou vreugde brengt en waar je je energie uit haalt. Je zult merken dat je dit ook kan volhouden zo.

.Denk aan jezelf

Verlies jezelf niet uit het oog. Je mag best eens ‘selfish’ zijn en aan jezelf denken. Hoe gelukkiger jij je voelt, hoe meer je dat geluk ook gaat overbrengen op andere mensen en hoe beter de zaken gaan.

.Change your mentality

Beetje bij beetje verander je je mentaliteit. Geef enkel positieve energie aan de positieve zaken of mensen die het ook waard zijn voor je. Staar je niet blind op zaken die je niet kan beïnvloeden.

.Make the change!

Maak ook daadwerkelijk de verandering. Het zal misschien niet van de één op de andere moment gaan en met een paar hindernissen maar de weg ernaar toe is ook een leerrijke ervaring.

Heb jij nog ervaringen of tips? Laat zeker iets weten in de comments onderaan!

IMG_5561_2Bikini “Maya” van Primadonna. 

Have a lovely day my loves!

Lots of love and hugs,

naamlogo

 

Don’t miss any of my updates, follow me on   logo_2x and my social media ♥

Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.45.49Schermafbeelding 2017-03-19 om 19.02.35Schermafbeelding 2017-12-03 om 12.46.54 Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.51.02

Een gedachte over “.How I keep motivated

 1. Mooie bikini mooie foto..ben jij toch?
  En leuke orginele titel van je blog.
  Gaaf allemaal..
  Ik ben het er helemaal mee eens
  Het is niet altijd even gemakkelijk om gemotiveerd te blijven… in wat dan ook. Vaak worden we zelfs gedemotiveerd door allerhande zaken die gebeuren of gewoonweg niet gebeuren. Het gaat niet altijd zoals we zelf willen en daardoor kunnen we onze focus verliezen.
  Heb dat stukje even geciteerd maar is zo en als je zelf positief blijft en denkt echt van het lukt me zal het zeker sneller lukken als je denkt het lukt mij niet.

  En mensen tijd en liefde geven doe ik veel wel merk ik vaak komt het van 1 kant van mijn kant dus dat is soms jammer..
  Maar welkom in de wereld waar toch wel echt veel mensen te druk met zichzelf zijn wel jammer.gelukkig heb je misschien nog mensen die je op 1 hand kan dragen die er altijd zijn maar ik merk het wel.
  Gelukkig altijd blij met mensen die er wel zin. Hihi

  Volg je mij terug liefs Willemien xoxox

  En nog 1 tip blijf altijd jezelf en doe idd wat jij leuk vind je hoeft geen rekening met een ander te houden.
  Je leeft maar 1X dus haal alles uit het leven en geniet .
  En give love❤😘🍀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s