.How I organize small bags

Hello loves,

Je kunt er niet naast kijken, kleine tasjes bij de vleet. Ze zijn weer volop in de mode. Ik merk al direct een paniekaanval bij de ‘grote-tassen-dragers’ onder ons… en reken mij daar ook maar bij. Ik neem steevast te veel mee in mijn tas. Maar die tasjes zijn zo mooi, ik kan ze echt niet weerstaan. Ik ben daarom beginnen te organiseren en ik heb een manier gevonden om mijn essentials toch te kunnen meenemen.

.Bedenk wat jouw essentials zijn

Maak voor jezelf uit, wat de meest essentiële zaken zijn die je absoluut moet meenemen. Dan denk ik aan betaalkaarten, cash geld, je identiteitsbewijs, … Er zijn sowieso wel zaken die essentieel zijn maar misschien niet voor iedere gelegenheid. Als je bijvoorbeeld niet met de auto gaat dan heb je je autosleutels ook niet nodig. Je essentials kunnen dus ook verschillen van keer tot keer.

.Kleine accessoires

Kleine tasjes vragen voor kleine acessoires. Heb je een grote portefeuille zoals ik? Ga dan voor een creditcard-holder voor je betaalkaarten & ID en eventueel een kleine pochette voor je wisselgeld. Je kan ook kiezen voor een sleutelhanger waar al een kleine pochette aan hangt zoals mijn sleutelhanger (zie foto).

.Optimaal gebruik maken van al je zakken

Heb je nog een vestje of een broek aan met zakken? Kleine spulletjes zoals zakdoekjes of een lippenstift kan je daar makkelijk in kwijt.

.Combineer

Heb je toch veel nodig? Kleine tasjes (die meestal ‘crossbody’ zijn) kan je makkelijk combineren met een shopper. Steek al je essentials in je kleine tas, zo heb je deze dicht bij je en kan je er gemakkelijk aan. In je shopper steek je dan je overige spulletjes.

IMG_0066_2

Happy little bag hunting loves!

Lots of love and hugs,

naamlogo

Don’t miss any of my updates, follow me on   logo_2x and my social media ♥

Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.45.49Schermafbeelding 2017-03-19 om 19.02.35Schermafbeelding 2017-12-03 om 12.46.54 Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.51.02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s