.Good vibes with Smartphoto

Hi loves,

No bad vibes… only good vibes hier! En het staat nog wel letterlijk op mijn kleren geschreven. What do you think about that? Ik vind mijn nieuwe sweater alvast fan-tas-tisch en super comfy. En weet je wat het allerleukste is geweest? Ik heb zelf mijn opschrift en design gekozen op Smartphoto!

Ik heb weer mijn hartje kunnen ophalen op Smartphoto.be! Zoveel leuks dat het moeilijk kiezen was maar de fashionista in mij had dan toch duidelijk haar oog laten vallen op die toffe sweaters en t-shirts! Ik heb me vooral geamuseerd met het ontwerpen ervan: het zoeken naar de leukste quote, kleurtjes kiezen, een gepast lettertype kiezen,… Ik voelde me een beetje een echte fashion-designer! Ok toegegeven, dat is misschien iets overdreven *slightly smiling face*. Maar ik hou enorm van het creatieve proces en ik ben heel blij met het resultaat.

Smartphoto

Het systeem om je eigen sweater of t-shirt te ontwerpen is heel gebruiksvriendelijk. Ik heb verschillende designs geprobeerd of zeg maar liever… ik heb er nogal veel mee gespeeld. Deze designs kon ik gelukkig heel handig opslaan onder mijn account. Zo kon ik later gemakkelijk uit mijn vele creaties kiezen en mijn gekozen ontwerp met één druk op de knop in mijn winkelmandje leggen. Helemaal geweldig!

Bad vibes don’t go with my outfit“… Als dat geen quote is dat op mijn lijf geschreven staat. Fashion & nothing but good vibes. Een positieve mindset en positieve vibes kleuren mijn leven en ik hecht hier veel belang aan. Ze zeggen vaak, je krijgt terug wat je geeft en daar geloof ik ook in. Ik geniet zowaar meer van het geven van positieve energie dan het krijgen ervan. Mensen zien en doen bloeien daar krijg ik energie van en dat maakt me gelukkig.

Vind je ook niet dat we mekaar wat meer complimentjes of lieve woordjes moeten geven in deze wereld? Who is with me? Het hoeft zelfs niet veel te zijn, één klein woordje is genoeg om iemand gelukkig te maken en zich goed te voelen. Ik zal alvast beginnen met te zeggen dat ik één ieder van jullie prachtig vind, en dat je moet blijven dromen!

Be an empowerer…

Begint het bij jou ook te kriebelen om leuke zaken te creëren? Ga snel een kijkje nemen op Smartphoto.be en haal je hartje maar op! Zoveel leuke ideetjes en je kunt ze allemaal personaliseren!

Deze blogpost is tot stand gebracht in samenwerking met het Douglas.  *Alle gedachten en meningen zijn van mezelf. Ik werk enkel met merken waar ik zelf van hou.

Ben je helemaal fashion-fan zoals mezelf? Jullie kunnen mij zoals steeds volgen op Instagram ; dit blijft mijn main page voor fashion-inspiration!

Lots of good vibes, love & hugs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s