.Aphrodite

Hi loves,

De maan en de sterren hebben steeds een enorme aantrekkingskracht op mij gehad en dat zal ook nooit verdwijnen. Niet alleen ver daarboven in space maar ook gewoon hier… op Aarde… in welke vorm dan ook. Daarom dat deze mooie ketting van Aphrodite direct mijn volle aandacht naar zich toe trok. Zo heb ik de maan en de sterren steeds dicht bij mij. Kom je mee mijn nieuwe juweeltje ontdekken?

Ik hou ervan om mijn juwelen in verschillende laagjes op elkaar te stapelen, het zogenaamde layering of stacking. Je kan zo eindeloos blijven combineren. Bij deze leuke moon&stars-ketting is het voor mij super eenvoudig want die heeft al twee lagen van zichzelf. Dat wil zeggen maar één sluiting en je hebt al direct het begeerde layering effect. Het geeft je dat extraatje aan je outfit… die extra touch. Ik heb gekozen voor zilver maar je kan deze trouwens ook in het goud verkrijgen. (lees verder onder de foto)

‘Aphrodite’ is in de Griekse methodologie, de godin van onder andere de liefde en de schoonheid. Waar zij verscheen veranderde ze de woeste wereld in velden vol bloeiende bloemen. De Nederlandse webshop Aphrodite heeft haar naam dus niet gestolen. Instant love… als ik al die mooie juweeltjes bekijk. Zowel de statement pieces als de meer ingetogen en fijnere juweeltjes kunnen me allemaal bekoren. Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen, zeker met de free shipping. Yay! We love!

Every piece of jewelry tells a story.” En deze ketting vertelt me het verhaal van het immer zo duistere heelal, verlicht door de mooie maan die over de blinkende sterren waakt. Misschien dat er wel te weinig wordt stilgestaan bij de schoonheid die de maan en de sterren te bieden hebben. Slow down and take a look at the Sky. Laat je meevoeren door de verschillende fases van de maan met zijn diepe kraters of ontdek één van de vele sterrenbeelden die elke nacht weer te voorschijn komen. It beats television, let me say that.

Wat vind je van mijn nieuwe ketting? Laat het me weten in de comments beneden. Ik ben alvast over the moon!

Deze blogpost is tot stand gebracht in samenwerking met het Douglas.  *Alle gedachten en meningen zijn van mezelf. Ik werk enkel met merken waar ik zelf van hou.

Ben je helemaal fashion-fan zoals mezelf? Jullie kunnen mij zoals steeds volgen op Instagram ; dit blijft mijn main page voor fashion-inspiration!

Lots of good vibes, love and hugs,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is naamlogo.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is schermafbeelding-2018-09-15-om-20-49-54-e1537037641516.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s