.Bourjois Rouge Fabuleux

hi loves,

“Start each day with your favorite lipstick and a beautiful smile.“ Zo begin ik mijn dag het liefst … met een lach, een positieve gedachte en één van mijn favoriete lippenstiften om het helemaal af te maken. Gelukkig kan ik rekenen op de rouge fabuleux van Bourjois.

Er zijn 16 verschillende tinten en ik heb ze allemaal! “I feel so lucky”! Voor elke outfit, voor elke look is er wel een passende kleur. Ze beloven long-lasting (10 hour wear) te zijn met een intense gepigmenteerde kleur. De crèmige formule zou bovendien ook verzorgend zijn voor de lippen én lightweight. Dat klinkt als muziek in mijn oren, want dit zijn ook de waarden die ik zoek in een lippenstift. Kom je ze mee ontdekken samen met mij?

But first… verzorging. Een belangrijke eerste stap! Niet alleen in je skincare maar dus ook in je lipcare. Want verzorgde en gehydrateerde lippen zorgen voor een perfecte lipstick-basis. Ik gebruik daarom vaak een lipscrub en een lippenbalsem om ze in hun best shape te brengen. Ik heb zelf nogal dunne lippen en een goede verzorging helpt om hen mooi vol en plump te houden.

En nu… kleur! Dit zijn de verschillende kleurtjes. Van Nude, roos en rood naar paars of een meer bruinere tint (think chocolate). p

van links naar rechts: ABRACADABEIGE, A L’EAU DE ROSE, BOHEMIAN RASPBERRY, JOLIE MAUVE, PEANUT BETTER, SLEEPINK BEAUTY, PERLIMPINPINK, ONCE UPON A PINK
van links naar rechts: FÉE VIOLETTE, SCARLET IT BE, CINDERED-LLA, BEAUTY AND THE RED, CRANBERRY TALES, CLAIR DE PLUM, PLUM PLUM PIDOU, RÊVE TONKA

To the test… Na het spelen met zoveel kleurtjes heb ik een aantal favorieten gevonden: Bohemian raspberry, Jolie Mauve, Cindered-lla en Cranberry tales. Ik vind ze ongelofelijk soft en smooth. Het lijkt wel boter en de pigmentatie is zeker in orde (lees: uitstekend!). Je moet het zeker eens uittesten in de winkel (must do!), je zal versteld staan hoe zacht de structuur is! Ik merk heel goed dat er een hydraterend element in zit want mijn lippen drogen gelukkig niet uit met deze lippenstift. Wat ik een enorm pluspunt vind.

Ik ben helemaal fan geworden! Ga jij ze uittesten of heb je ze al uitgetest? laat het me zeker weten in de comments!

You know a woman means business when she puts on red lipstick.

Ik draag momenteel de kleur Cindered-Lla.

You’ll only regret the lipstick you didn’t wear.

Deze blogpost is tot stand gebracht in samenwerking met het Douglas.  *Alle gedachten en meningen zijn van mezelf. Ik werk enkel met merken waar ik zelf van hou.

Ben je helemaal fashion-fan zoals mezelf? Jullie kunnen mij zoals steeds volgen op Instagram ; dit blijft mijn main page voor fashion-inspiration!

Lots of good vibes, love & hugs,


2 gedachten over “.Bourjois Rouge Fabuleux

Plaats een reactie