.The ‘Elegant touch’

Hi loves,

Het wordt wel eens vergeten, maar nagels zijn een onderdeel van je outfit en kunnen je net die extra touch geven. Van mooie eenvoudige verzorgd ogende nagels tot nagels met bling bling steentjes en in onweerstaanbare snoepjes-kleuren…  Ze kunnen je look helemaal opfleuren en je personaliteit extra in de verf zetten. De valse nagels van “Elegant Touch” heeft het allemaal… and that’s the way … (aha aha)… I like it!

Ik helemaal verliefd op de nieuwe collectie valse nagels van Elegant Touch. Er zijn zoveel mooie kleurtjes dat ik haast niet kan kiezen. I want them all! Ze zijn super gemakkelijk om te gebruiken. Maar voor we hiermee beginnen, zorg ik er wel voor dat mijn handen, nagels en nagelriemen eerst goed verzorgd worden. Altijd mijn stap nummer één. Mijn gouden tip.

Je handen krijgen het dag in dag uit zwaar te verduren en daarom is een goede verzorging heel belangrijk. “Your hands and feet never take a day off so take care of them”. Eerst en vooral trim en veil ik mijn nagels tot de gewenste lengte en daarna duw ik mijn nagelriemen zachtjes terug met een zogenaamd bokkepootje. Daarna mijn handen goed hydrateren… zowel in de winter als in de zomer een must! Zo ik ben klaar om te starten!

Elegant touch heeft een ‘protective glue Barrier’ in de collectie en die ga ik ook gebruiken. Deze gaat mijn nageltjes beschermen tegen de lijm die ik straks ga gebruiken. Het is een hydraterende basis die een beschermlaag legt tussen je eigen nagels en de valse nagels. Helemaal top! Er zitten 12 verschillende sizes in de doosjes, je wil dus eerst eens bekijken welke maat het beste bij elke nagel past. Heb je je maten gevonden, dan leg je die mooi in volgorde voor je uit. Want een goede voorbereiding is er twee waard! 

De lijm van Elegant Touch is er eentje met een extra strong hold. Tot wel 10,dagen! Yass! Je hebt 60 seconden de tijd om je valse nagel in de goede positie op je eigen nagel te plaatsen. Daarna droogt de lijm. Okay are you ready with me? Let’s do this! Ik heb gekozen voor de Power Playground Bored Games nails. Een licht roos nageltje met een paar mooie bling bling steentjes op… because I’m in that mood today!

Eerst breng ik een beetje lijm in het midden van mijn nagel, deze smeer ik daarna uit over de gehele nagel. Elegant Touch heeft me ook een pro-tip gegeven: doe een klein beetje lijm op de achterkant van de valse nagel voor extra stevigheid. Je kan de nagels ook veilen tot de gewenste vorm en lengte. Super toch!

Beauty has no boundaries, no rules, no colors. Beauty is like a religion. You can include everything inside it. 

I feel so glam! Heb jij ze al uitgetest of ga je ze uittesten? Laat het me weten in de comments onderaan! Let’s talk nails, babes!

Deze blogpost is tot stand gebracht in samenwerking met het Douglas.  *Alle gedachten en meningen zijn van mezelf. Ik werk enkel met merken waar ik zelf van hou.

Ben je helemaal fashion-fan zoals mezelf? Jullie kunnen mij zoals steeds volgen op Instagram ; dit blijft mijn main page voor fashion-inspiration!

Lots of food vibes, love and hugs

3 gedachten over “.The ‘Elegant touch’

  1. Wauw, super leuke nagels! Ik gebruikte eerder de valse nagels van Primark, maar deze zien er ook zeer mooi uit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s