.Upgrade your outfit with DRKS jewels

Hello loves,

Een outfit is voor mij niet compleet zonder… juweeltjes. Zelfs de meest simpele outfit kan je gemakkelijk upgraden. Wat je nodig hebt, zijn een paar mooie kwaliteitsvolle juwelen. Onlangs kreeg ik de opportuniteit om de webshop DRKS met hun mooie juweeltjes te ontdekken. Niet veel later vertrok ik op reis, dus voor mij het ideale moment om te ‘shinen‘ met mijn nieuwe ‘treasures‘ en dit zonder veel moeite te steken in mijn outfit.

DRKS is opgericht door Miriam en Filip. Miriam was vroeger advocaat maar heeft zich sinds 2013 fulltime geëngageerd als ontwerpster. Ze werkt enkel met de mooiste en meest kwalitatieve materialen. Met veel liefde en passie ontwerpt ze de mooiste juweeltjes. Wist je tevens dat het merk uitgegroeid is tot het bekendste bruidsieradenmerk van België en Nederland? Prachtig toch!

En hoewel ze zich niet willen profileren als een “fair trade merk”, staan het milieu en correcte arbeidsomstandigheden bovenaan het lijstje. Miriam en haar team van talentvolle thuiswerkers zorgen ervoor dat de kwaliteit altijd gegarandeerd wordt en dat alle juweeltjes perfect worden gemaakt. Doordat alle juweeltjes handgemaakt zijn, is elk sieraad uniek.

Parels… reeds gebruikt als sieraden sinds 6000 jaar geleden en tot op heden nog steeds een wondermooi materiaal om mee te werken. Hiervoor heb ik gekozen. Ik hou van de parelmoere kleur en de vele mogelijkheden. Ideaal om mijn outfit te upgraden. Het geeft me direct een meer luxueuzere uitstraling. Vind je niet?

Aan de verpakking alleen al, merk je dat je kwaliteit in handen hebt. De doosjes zijn stevig en mooi en zorgen dat de juweeltjes goed geborgd zijn. Wat er in de doosjes zit, is natuurlijk nog veel mooier! Het parelarmbandje, de oorbelletjes en kettinkje met een enkel pareltje en het haaraccessoire springen direct in het oog en geven me stante pede een glimlach op het gezicht. Mooi afgewerkt, dat zie je meteen! Ik kan dus niet onder stoelen en banken steken, dat ik super enthousiast ben!

IMG_0326_2.JPGIMG_0355_2.JPGIMG_0374_2IMG_0393_2IMG_0402_2IMG_0444_2IMG_0451_2

DRKS small pearls armband

DRKS Jara pearl ketting en oorbellen

DRKS haarjuweel Hairvine

Deze blogpost is tot stand gebracht in samenwerking met Schermafbeelding 2018-06-24 om 16.59.11.

*Alle gedachten en meningen zijn van mezelf. Ik werk enkel met merken waar ik zelf van hou.

Lots of love and hugs,

naamlogo

Don’t miss any of my updates, follow me on   logo_2x and my social media ♥

Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.45.49Schermafbeelding 2017-03-19 om 19.02.35Schermafbeelding 2017-12-03 om 12.46.54 Schermafbeelding 2017-03-19 om 18.51.02

4 gedachten over “.Upgrade your outfit with DRKS jewels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s